nahkainen slipper, lumi/vaaleanruskea
nahkainen slipper, lumi/vaaleanruskea nahkainen slipper, lumi/vaaleanruskea

nahkainen slipper, lumi/vaaleanruskea

49,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Vinttikoirien maastojuoksukisojen lähetyspanta. Panta ja talutushihna yhdessä tuotteessa. Voidaan käyttää myös normaali talutukseen vetämällä hihna lenkkien läpi, jolloin toimii puolikiristävänä pantana.

Lähetystilanteessa hihnasta pujotetaan lenkki toisen renkaan läpi ja toisella kädellä pidetään hihnasta (kuva). Päästämällä lenkistä irti koira vapautuu pannasta. 

Pannassa päälinahka ja hihna on kasviparkittua naudannahkaa ja pehmuste ihanan pehmeää poronnahkaa. Perusmitoilla hihnan pituus 150cm.

koot:

30cm - pannan leveys: 5cm, hihnan leveys 1,2cm

35cm - pannan leveys: 5cm, hihnan leveys 1,2cm

40cm - pannan leveys: 6cm, hihnan leveys 1,2cm

45cm- pannan leveys: 6cm, hihnan leveys 1,2cm

Koko on panta mitattuna pienimmillään lähetysasennossa. Valitse koko mittaamalla koiran kaulanympärys kaulan kapeimmasta kohtaa koiran korvien takaa. Panta ei saa suurempi, kuin koiran kaulanmitta jotta koira ei lähetystilanteessa saa vedettyä päätä pannan läpi.

Tuote tehdään tilauksesta. Tuote ei ole varastotuote, joten varaudu hiukan pidempään toimitusaikaan (enintään 2 viikkoa tilauksesta).

Tuotetta on mahdosta tilata myös omilla mitoilla ja haluamallasi väri yhdistelmällä. Mikäli haluat tuotteen mittatilauksena, niin ole yhteydessä sähköpostilla;  valjasvoltti@valjasvoltti.fi. 


Arvostelut 0 arvostelua